Kurinuki Chawan

Kurinuki is een Japanse techniek van snijden en kerven in een kleimassa. Je vormt de kleimassa hierdoor op een spontane manier.
Het is een intuïtieve werkwijze die vaak gebruikt wordt voor het maken van een chawan, een typische Japanse theekom, maar je kan met deze techniek ook vazen of een bowl maken.

Na de workshop blijven jouw stukken in het atelier om te drogen waarna de eerste stook gebeurt. Hierna glazuur ik de stukken, zoals op voorhand besproken, waarna de laatste stook gebeurt. Je kan de glazuurlaag ook zelf aanbrengen, een datum hiervoor zal dan na de eerste stook afgesproken worden. 

Duur: 3,5 uur
50 euro
Inbegrepen: materiaal, stoken en afwerken in atelier 

Inschrijven kan door het versturen van onderstaand formulier of mailen naar haezehei@gmail.com, vergeet niet te melden voor welke workshop en op welke datum je wenst in te schrijven, alsook voor hoeveel personen.  

online reservering

Deze reservering is geen definitieve zekerheid van deelname. Na deze reservering ontvang je een e-mail met verdere informatie over de betaling van het voorschot. Pas na betaling van het voorschot is je inschrijving definitief.

Maak een gratis website.